Dropbox biztonság
Uncategorized

Dropbox – figyelj a biztonságra!

Dropbox – két lépcsős ellenőrzés, nagyobb biztonság

A legtöbben felhasználó, aki odafigyel a biztonságra már találkozott a Google két lépcsős hitelesítési eljárásával. A hekkelések lehetőségének csökkentése végett más kedvelt oldalak  mint például a Facebook és az Amazon is bevezették ezt a módszert. Most pedig a Dropbox is csatlakozott a két lépcsős hitelesítők csapatába.

Ahhoz, hogy a Dropbox kétlépcsős ellenőrzése működjön, engedélyezned kell, hogy a Dropbox üzenetben küldhessen neked kódot vagy használhatsz ehelyett egy mobil alkkalmazást, ha a telefonszámodat nem szeretnéd megadni a Dropboxnak. Mindkét megoldás jól működik,  mert az tény, hogy „ha történik valami” akkor „tudsz a történésről” biztonságot nyújt.

Beállításhoz menj a Dropbox oldalon a „felhasználói beállítások” – account settings –  oldalra és klikkelj a „Biztonság” –  Security –  fülre, majd görgess le a lap aljára és engedélyezd a két lépcsős hitelesítést – two-step verification. Vagy csak klikkelj erre a linkre!

Forrás: lifehacker.com

 

Domain regisztráció, tárhely, wordpress alapú előre telepített weboldal 10.000 Ft + Áfa / év.
Legyen most azonnal használható weboldalad, vagy akár webshopod, saját levelezésed.
Vedd fel velünk a kapcsolatot:


Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .