Közösségi hírek

Instagram = Facebook

A Facebook megvásárolja az Instagram okostelefon alkalmazást 1 billió dollárért.

Az Instagram csupán 2010 októberében kezdte pályafutását és eredetileg csak iPhone-ra fejlesztették, az Androidos verzió csupán pár hete jelent meg.

Az alkalmazás ingyenes és használója 17 féle filter közül választhat a fotózás során, amellyel átalakítja a képet még feltöltés előtt. Jelenleg a cég szerint 30 millió felhasználója napi 5 millió képet tölt fel.

Mark Zuckerberk azt írta Facebook oldalán:

„Azt tervezzük, hogy a továbbiakban olyan funkciókat is fejlesztünk, amellyel más közösségi oldalakra is lehet majd posztolni. Olyan lehetőségeket adunk, amellyel nem kötelező megosztanod a Facebook-on, és megadnánk a lehetőségét annak is, hogy legyenek követőid és követhess embereket a Facebook-os ismerőseidtől függetlenül.”

Majd hozzátette: ” Ez egy fontos mérföldkő a Facebook számára, ez az első alkalom, hogy ilyen sok felhasználóval rendelkező terméket és céget szereztünk meg. Terveink szerint nem lesz túl sok ilyet akció, ha lesz egyáltalán.”

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/technology-17658264

Kép forrás

 

Domain regisztráció, tárhely, wordpress alapú előre telepített weboldal
10.000 Ft + Áfa / év.

Legyen most azonnal használható weboldalad, vagy akár webshopod, saját levelezésed.
Vedd fel velünk a kapcsolatot:


Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .