Hardware

BlackBerry a Porschetől

A Porsche BlackBerryt tervezett. Ez a hír nem csak a BlackBerry rajongók érdeklődését kelti fel, hanem sok Porsche kedvelőjét is. Úgy tűnik a két óriás cég egyesül és egy hihetetlenül lenyűgöző készüléket készít. A

tervei szerint október hónap végén kerülnek ki a Porsche által tervezett BlackBerryk. A Porsche BlackBerryjét azoknak szánják, akik szeretnének valamit, ami a hagyományos modellektől kicsit eltér. Ez a készülék valóban igazán különleges.

Porsche tervezete BlackBerry

A Porsche és BlackBerry rendkívüli együttműködésének eredményét csupán egy szűk VIP közönség tekinthette meg Dubaiban,  így a résztvevők kivételesen exkluzív esemény részesei lehettek. A BlackBerry rajongók kíváncsian várták, hogyan fog kinézni az új okos telefon.

A PE BlackBerryt teljes QWERTY billentyűzet, 1,2 GHz-es processzor, 5 megapixeles kamera és HD videó felvételi funkció, 8 GB tárhely, NCF jellemzi, valamint minden olyan tulajdonság, amelyet egy okos telefontól elvárható. A Porsche közreműködése, a design mellett, a hátoldalon is megtalálható, amely bőr borítású. A telefont kezünkbe véve érezzük a rozsdamente acél tokot. A telefon előnye a testreszabható felhasználói felület.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .