Hardware Közösségi hírek

Samsung hajlított képernyős tv – házimozis élmény otthon

A Samsung a CES-en bemutatta az otthoni szórakozás világát forradalmasító hajlított képernyőjű OLED TV-jét. A készülék hajlított OLED panele panorámahatást, és minden eddiginél valósághűbb látványt nyújt.

Az OLED technológia és a panorámalátvány ötvözése az eddigi legjobb házimozis élményt garantálja. A jobb és bal oldalon kissé meghajlított kivitelezés a televízión látható kép szélét és közepét is azonos távolságban tárja a néző szeme elé, ami az eddigieknél kényelmesebb az emberi szem számára.

Samsung - hajlított képernyős OLED TV

A CES-en HS Kim, a Samsung Visual Display üzletágának alelnökének elmondta, hogy „a Samsung úttörő szerepet játszik a televíziós innovációk területén, elkötelezett az olyan megoldások fejlesztése iránt, amelyeket a felhasználók jelenleg még el sem tudnak képzelni. A világ első hajlított képernyőjű OLED TV-jével minden eddiginél kiválóbb házimozis élményt kívánunk eljuttatni a felhasználók otthonába”

 

Domain regisztráció, tárhely, wordpress alapú előre telepített weboldal
10.000 Ft + Áfa / év.

Legyen most azonnal használható weboldalad, vagy akár webshopod, saját levelezésed.
Vedd fel velünk a kapcsolatot:


Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .